Ja podeu consultar les conclusions del pla estratègic

Per APGCC

Com ja sabeu i us hem anat informant, des del setembre de 2016 hem estat immersos en un procés de redefinició de l’associació. Ha estat un treball dens i molt interessant que finalment ha donat els seus fruits.

Aquest procés de redefinició estratègica s’ha realitzat amb un equip de treball format per: una consultora externa, membres de la Junta Directiva de l’APGCC, professionals, socis i sòcies de l’APGCC, l’equip de l’oficina tècnica i tots els socis i sòcies que d’una forma més directa o indirecta hi heu col·laborat.

Heu estat tots i totes vosaltres que ens heu ajudat a redefinir l’associació en un moment clau. Us recordem que al llarg de tot aquest procés, hem realitzat més de 50 entrevistes a professionals del sector per a treballar la percepció externa de l’APGCC i hem recollit l’opinió del 50% de la base social, aconseguint que 330 socis i sòcies contestéssiu l’enquesta i aportéssiu la vostra opinió. Us agraïm molt l’esforç!

Així doncs, ens dirigim a vosaltres per informar-vos que després d’un any de reunions, de recerca i de debat intern, ja #tenimunpla i podeu consultar el document resultant del procés del pla estratègic, aquí.

Els comentaris estan tancats per aquesta entrada.