Sessió de treball per presentar i comentar els resultats del pla estratègic

Per APGCC

Us convoquem a assistir a la sessió de treball sobre les conclusions del pla estratègic i poder recollir les vostres opinions i propostes. Tindrà lloc el dimarts 16 de gener a les 18h al CERC (Aula Plató).

En aquesta sessió de treball analitzarem els resultats del pla estratègic i els comentarem.

 

El pla estratègic 2018-2020 es basa en les propostes i opinions de la base social de l’associació (a partir d’una enquesta feta als socis/es on van participar 330 persones associades, xifra que representa un 50,4% de participació), sumades a l’expertesa de professionals externs que han assessorat en aquest camí de reformulació i millora.

Dins dels objectius estratègics, destaquen:

-Desenvolupar una xarxa dinàmica de membres implicats.

-Crear oportunitats per a que els professionals individualment puguin interaccionar, participar i impulsar iniciatives en el marc de l’Associació.

Descentralitzar la programació de l’Associació perquè sigui més accessible als socis i dongui a coneixer el que passa al territori.

-Revisar conceptualment la definició de la professió de la gestió cultural en el context de canvis i noves perspectives, per reforçar la identitat i defensar la professió.

 

Per poder participar a la sessió de treball sobre les conclusions del pla estratègic, cal que us inscriviu al formulari següent:

 

 

Els comentaris estan tancats per aquesta entrada.