La teva veu

“Cal que L’APGCC potenciï l’intercanvi. Seria positiu conèixer altres professionals del sector i parlar sobre formació, necessitats i, fins i tot, d’engegar nous projectes”

 “M’agradaria que es fessin més cursos de forma descentralitzada. Proposo que algunes formacions es puguin fer en línia o bé de forma itinerant per diverses poblacions”

La teva veu és important.

A través d’ aquest formulari, pots aportar els teus comentaris sobre els temes que anem treballant  i els documents que es vagin generant amb l’equip del treball. A banda, pots incloure opinions i reflexions  que creguis que ens poden ajudar en el procès de redefinició de l’entitat. Tant si ets soci/a com si no, volem saber què esperes de l’APGCC.

Moltes gràcies per participar, t’escoltem!

Totes les opinions són anònimes i confidencials i les utilitzarem exclusivament amb ànims de millorar l’associació i poder donar servei tant als associats/es com a la totalitat del sector cultural.

 

Algun dels vostres comentaris són:

“Felicitats per la iniciativa i la metodologia”

“Estaria bé que l’Associació fes una crítica més forta a la precarització de les grans empreses i a l’externalització dels serveis culturals en pro d’una municipalització”

“Seria interessant que l’Associació es donés a conèixer en els màsters i postgraus de Gestió Cultural de Catalunya, així les futures generacions es podrien sentir identificades amb l’APGCC i formar-ne part”

“L’estructura de cursos que s’organitzen és molt encertada i crec que s’hauria de seguir en aquesta línia. La formació continuada és imprescindible per entendre l’actualitat del sector i obtenir noves eines”